Tatarlı İlkokulu

Vizyon: Mezunlarımız hayatta başarılı olacak. Bireyler en azından ortaöğretim mezunu olacak. Devam ettiği okullarda iyi bir öğrenci olacak. Okuldaki öğrenciler potansiyellerini en yüksek düzeyde kullanacaklar, geçmiş tarihinden sonuçlar çıkartarak geleceğine yön verecek, ulusal kimliğini koruyacak, evrensel değerlere sahip çıkacak. Veliler okula maddi ve manevi olarak tam destek verecekler.

Misyon: Okulumuzdaki bütün öğrencilerin sürekli gelişmesini sağlamak, iyi insan olarak yetiştirmek, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, eğitimli, bilgili, manevi değerlerine sahip çıkan, bilim ve teknolojiye açık günlük hayattaki problemlere mantıklı yaklaşabilen, okuma alışkanlığı kazanmış Türkçe’yi doğru kullanabilen ve toplumla barışık insanlar haline gelmesini sağlamak.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02723592006

WEB - https://tatarliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Tatarlı kasabası Dinar/AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - Kasaba

Adres - Tatarlı kasabası Dinar/AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Karayolu